Мебели без дръжки,  3D стени и паркет с вид на

...
Мебели без дръжки,  3D стени и паркет с вид на
Коментари Харесай

Шкафове без дръжки, 3D стени и каменен паркет на изложението за интериор „Дибла“

Мебели без дръжки,  3D стени и паркет с тип на камък са единствено част от експонатите, които смаяха посетителите на първото издание на ревюто „ Дибла – хрумвания и артикули за интериора “. То продължава до 25 февруари 2018 година в Международен панаир Пловдив.  Над 30 компании демонстрират необятен набор произведения, с които се реализират съвременни концепции за оформянето на вътрешни пространства. В специфична дизайнерска зона се презентират истински планове, а в демо зоната – новаторски артикули. Така всеки може да избере най-подходящата визия и да открие всичко належащо за нейното практическо осъществяване.

Сред забавните експонати са кухненските шкафове без дръжки, които се отварят и затварят с електрически или механични системи. Това е новата мода в кухнята, обясниха от компанията изложител.

Мебелите са съществена тематика в „ Дибла “. Впечатляващи са спалните и диваните без прави ъгли, масите и секциите от съвсем необработено дърво, съчетано със стъкло. В светли тонове са дизайнерски серии и обзавеждането за детска стая.

Ламинираният паркет към този момент прилича камък. Този резултат се реализира с нова технология, с помощта на която подът наподобява по този начин, като че ли е с първокласно каменно покритие, само че цената е много по-ниска.


3D технологиите трансформират дома в приказно пространство, убедиха се посетителите на ревюто. Подът, стените и таваните към този момент са с колоритна визия, създаваща чувството за по-широко пространство.

Вниманието притеглят и 3D арт панели, разнообразни типове каменни облицовки, интериорният мъх, термодекоративните бои и мазилки. Автентична финландска къща със сауна и джакузи на дърва внася скандинавска екзотика.

В „ Дибла “ експертите ще открият също съоръжение за хотели, заведения за хранене, магазини, СПА, уелнес и спортни центрове, защото то развива концепцията на съществуващата галерия „ Хорека Пловдив “. Новата самодейност е в границите на мегафорума за агробизнес, вино и храни, който включва влиятелните изложения „ Агра “ с „ БиоАгра “ - за селско стопанство, „ Винария “ - за лозарство и винарство “, „ Фудтех “ - за хранителната промишленост “, „ Апи България “ – за пчеларство, и „ Вкусове от Италия “.

„ Интериорният отрасъл стана част от този микс, тъй като дизайнът от ден на ден взе участие в нашия метод на живот, дефинира средата, в която живеем, работим, почиваме и се забавляваме, а също така е мощен маркетингов инструмент “ - по този начин изясни претекстовете за пускане на новото ревю Генчо Гоев, притежател на Националната платформа за интериорен и продуктов дизайн „ Дибла “, която е съорганизатор на проявата.

Експозициите на компаниите участници в „ Дибла – хрумвания и артикули за интериора “ са ситуирани в палата 8 и може да бъдат прегледани всеки ден от 9 до 18 ч., в неделя – до 14 часа. Със същото работно време са и останалите изложения, които се организират в Международен панаир Пловдив.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР